slide img

Vrei sa infiintezi un SRL, PFA, ONG?

GRATUIT, in MAXIM 10 minute?

Pregatim cronometrul ... Start!

slide img

Entitati - sau cum poti avea propria firma in 6 pasi simpli

FARA INTERMEDIARI, FARA COSTURI, FARA GRESELI

Testeaza acum prima aplicatie SmartApp

slide img

Dan Botos, Simlaralex SRL: "In sfarsit cea mai

UTILA, INTUITIVA, si USOR DE FOLOSIT,

aplicatie pentru noi, antreprenorii!"

prev next

SMARTAPP ENTITATI

Platforma SmartApp a fost creata exclusiv cu scopul de a veni in ajutorul celor care doresc sa devina parte a mediului de business romanesc, prin infiintarea unei companii (SRL, SA, etc), fundatii sau asociatii, autorizare ca PFA (persoana fizica autorizata), etc. Astfel iti oferim posibilitatea de a crea o noua entitate economica, prin completarea GRATUITA cu ajutorul aplicatiei Entitati a tuturor documentelor si formularelor necesare depunerii acestora la institutiile abilitate (ex: ORC).

Poti evita astfel costurile suplimentare percepute de intermediari, deoarece procedurile sunt simple si foarte usor de realizat. Aceasta aplicatie este in permanenta dezvoltare, asadar te invitam sa ne trimiti un feedback daca crezi ca anumite informatii trebuiesc imbunatatite sau modificate. Pana atunci, te invit sa parcurgi pasii informativi de mai sus care iti vor explica in detaliu fiecare procedura de inregistrare a unei entitati economice noi. Daca doresti sa completezi si sa salvezi formularele si informatiile introduse, asigura-te ca esti Autentificat (apasa butonul Login din dreapta-sus).

 

07-apr-2014
SmartApp Entitati 1.4
A fost lansata aplicatia de infiintari a persoanelor fizice autorizate (PFA), folosind gratuit platforma SmartApp. Invitam utilizatorii sa descopere aceasta noua facilitate, si sa ne trimita un feedback referitor la functionalitatea ei, respectiv la corectitudinea actelor auto-completate. In scurt timp vom actualiza si Ghidul de utilizare a aplicatiilor SmartApp, si vom adauga si tutoriale video.
 

11-mar-2014
SmartApp Entitati 1.3
De astazi ne gasiti mai usor si pe retelele de socializare. Daca esti si tu prezent pe retelele de social media, avem nevoie de tine, avem nevoie de un prieten. Ne poti da un like pe Facebook (www.facebook.com/smartapp.ro), sa ne adaugi in cercurile tale pe Google+ (https://plus.google.com/112912160559273981607) sau sa ne urmaresti pe Twitter (https://twitter.com/SmartApp_ro). Am schimbat si framework-ul aplicatiei in Laravel, astfel incat acum documentele auto-completate se genereaza mult mai rapid.


25-nov-2013
SmartApp Entitati 1.2
Am schimbat interfata de vizualizare a aplicatiei SmartApp Entitati, adoptand o politica user-friendly de comunicare a informatiilor catre utilizatorii aplicatiei. Procedurile sunt astfel mai bine structurate, informatia este restransa la minimum, iar designul este mai "zambitor" cu vizitatorii nostri. De asemenea am demarat procedurile de update pentru versiunile destinate infiintarii de PFA-uri.


15-oct-2013
SmartApp Entitati 1.1
A fost lansata platforma SmartApp Entitati, prima aplicatie online complet gratuita, destinata persoanelor care doresc sa infiinteze o entitate economica cu sediul social in Romania. Pentru inceput am activat sectiunea de inregistrari entitati din categoria societatilor cu raspundere limitata (SRL), fiind cea mai uzuala forma de entitate intalnita in mediul de business.